Header Ads

Evde Tesbih Yaparak Para Kazanma

Evde tesbih Yapımı Ek İşi nasıl Yapılır.

Evde tesbih işinin yapılmasında herhangi bir zorluk yoktur. Anlaşmış olduğunuz firma evinize hazır boncukları ve ipleri göndermektedir. Her tesbihin ayrı boncuğu bulunmaktadır. Bir ip içerisine kaç adet boncuk geçirileceği belirtilir ve sizlerde boncukları sırasıyla ipe dizmeye başlarsınız.. İpe dizmiş olduğunuz boncukların bazıları kırık çıkabilmektedir. Kırık olan boncukları ayırmanız yeterli olacaktır. Genellikle 300 – 500 adet tesbih çıkacak kadar boncuk gönderilir. ve bunları ay sonuna kadar bitirmeye çalışırsınız. Boncukları bitirdikten sonra da dilediğiniz gibi satışını gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz size aylık olarak verilmiş olan belirli orandaki boncukları tesbih haline hızlı bir şekilde getirebilir ve kalan günlerde boş vakit geçirebilirsiniz. Yani size 500 adet tesbih yapım siparişi gelmiş ise 15 günde bunları bitirebilir ve 25 gün de tatil gibi yapabilirsiniz dilerseniz kalan 25 gün içinde ayrı bir ek iş alabilir ve bu işi yapabilirsiniz.



Evde tesbih Yapımı Ek İşinden Kazanç Nasıl Elde Edilir?

Genellikle yapılan tesbihler firmaya gönderilmektedir ve firma tarafından da anlaşmalı olunan tesbih satışı yapılan mağazalara gönderilmektedir. Mağazalara gönderildikten sonra da tesbihlerin satışları gerçekleştirilmektedir. Yine mağazalarda el işi ile yapılan tesbihler güzel fiyatlara satılmaktadır.. Boncuk işi genellikle ek iş olarak tercih edilmektedir. Asıl iş olarak da yapan bayanlar olabilir ancak bu işi tam zamanlı değil yarı zamanlı yapmanızı tavsiye ederiz.. Çünkü her zaman iş gelmeyebilir ve bazı durumlarda elinize az oranda sipariş gelebilmektedir. Bunun çözümü olarak da aynı anda iki veya üç firma ile anlaşabilirsiniz. Anlaşma sağladığınız firmalara da en kısa sürede tesbihlerin teslimatının yapılacağını bildirmelisiniz..

Evde tesbih Yapımı Ek İşi Veren Firmalar

 Birçok firma aslında internet üzerinden bazı zamanlarda ilan vermektedir. Genellikle bu işi tek kişi değil ailecek yapacak olanları tercih ediyorlar. Bunun sebebi verdikleri siparişler hem daha çabuk bitiyor hem de çok daha kısa sürelerde hızlı bir şekilde sipariş alımı gerçekleştirilebilmektedir. Bu firmalar ile anlaştıktan aylık olarak beklentinizi de kendilerine belirtebilirsiniz fakat birçok firma şu kadar tesbih başına şu kadar ücret mantığında çalışmaktadırlar.  O yüzden kendinizi ona göre ayarlamalısınız. Ve Yaşadığınız şehirden ek 


Blogger tarafından desteklenmektedir.