Header Ads

Evde Mandal Paketleme İşi

Evde mandal paketleme işi herhangi bir el becerisi istemeyen sadece boş vakit isteyen bir iş türüdür. Ev hanımları, öğrenciler, emekliler mandal paketleme ek işi yapabilir. Hatta gün içerisinde 3 – 4 saat boşluk bulabilen herkes bu tarz bir iş ile ek gelir sağlayabilir. Ek gelir sayesinde çok daha rahat yaşamını sürdürebilir, mutfak masrafları çıkabilir. Bu tarz ek işlerin firmalar tarafından gelen başvurular sonucunda verildiğini unutmayınız. Başvuran kişiler değerlendirilir ve olumlu görülenler ile iletişime geçilir. Sadece firmalarla değil kendi pazarlama stilinizi kullanarak da ek gelir elde edebilirsiniZ


Mandal paketleme işinden bahsedecek olursak; piyasaya sürülecek olan hazır montajı yapılmış mandallar hanımlara verilmektedir. Bu mandallar ilk önce kategorilendirilir, aynı çeşitten olan mandallar ayrı şekilde kutulanacaktır. Sizden istenen tek şey ise mandalları kendi aralarında ayırmak ve istenilen sayıda paketlemek. Örneğin 10’lu paketler isteniyorsa sizler mandalları 10’ar adet olacak şekilde paketlere koyarsınız ve paketi kapatırsınız. Tüm yapmanız gereken bu olacaktır.
Bu ek iş türü her ne kadar kolay gözükse de sürekli aynı iş tekrarlanacağı için zaman içerisinde dikkat dağılması olabilmektedir. Bu yüzden bu işi yaparken tüm konsantrasyonunuzu vermeniz gerekir....

Not: Yoruma Kesinlikle Numaranızı yazmayınız...

Uygulamayı Sildiginiz Takdirde Evde Ek İş bildirimleri sizlere  ulaşamayacaktır

Evde Paketleme İşi yapmak isteyen bayanlar emekliler, Uygulamaya girip Başvuru Yapıyorsunuz bukadar, Uygulama Ücretsizdir, İş Verenler sizlerden kesinlikle para talep etmezler, güvenli firmalardır. 

Uygulamayı İndirip İstediğiniz İşe Başvuru Yapabilirsiniz, Ve En Kısa Sürede Size Dönüş Yapılacaktır.. Paketleme İşini Evinize kadar getirirler Ve İş bitiminde işi teslim ederken anında paranızı alırsınız. Güvenli firmalardır.

Uygulama Linki :

Blogger tarafından desteklenmektedir.