Header Ads

Evde Keçeli Kalem Paketleme İşi

Evde Keçeli Kalem Paketleme İşi Veren Firmalar

Günde bir kaç saat ayırmakla keçeli kalem paketleme işi için aylık 1500 TL yakın kazanç sağlamak mümkün olmaktadır. Keçeli kalemler birbirinden farklı renk tonlarında üretilerek gerek iş dünyasında gerek hobi alanında kullanılmak üzere veya bazı notların altlarını çizmek amaçlı kullanılan bir kırtasiye malzemesidir. Kalemler kalın ya da ince uçlu olabilir. Sektör içerisinde bu tarz işleri veren birçok firma bulunuyor. Bu firmalara ulaşım sağlayarak hemen ek iş yapmaya başlayabilirsiniz. Seçimlerinizde firmanın kurumsal olmasına özen gösterin.

Evden Keçeli Kalem Paketleme İşi Nasıl Yapılır

Keçeli kalem paketleme işi zahmetli olduğu kadar bir o kadar da pratik kazanıldığı zaman aslında son derece kolaydır. Paketlemede önemli olan nokta renklerine göre olan dizilmedir. Yanlış dizilmiş paketler dikkate alınmaz ve bu firma tarafından hoşnut karşılanmaz. İstenilen talepte hazırlanan paketlerden el hızlılığına göre aylık olarak kazanç sağlamak mümkündür.
Keçeli kalem paketleme işinde öncelik kalemleri renklerine göre ayırmaktır. Bu da firmanın verdiği düzene göredir. Kalemler altılı ya da on ikili paketlere ya da kutulara yerleştirilir. Daha sonra çıtçıtlı paket yapıştırılıp ağzı kapatılır ilgili etiket yapıştırılır ve ayrılmış kolilere dizilir. Böylelikle iş tamamlanmış olunur. Evde keçeli kalem paketleme işi teslim alındığında teslim edecek firmanın görevlisi keçeli kalemlerin ayrıştırılmasının nasıl olacağını, etiketin nasıl yapışacağını, kutulara nasıl dizileceği hakkında gerekli bilgileri verir. Bu işlem sırasında gerekli olan tüm ekipman parçalar ücretsiz olarak teslim edilir. İşlem tamamlandıktan sonra görevliyi aramak yeterli olacaktır.


Not: Yoruma Kesinlikle Numaranızı yazmayınız. 


Uygulamayı Sildiginiz Takdirde Evde Ek İş bildirimleri sizlere  ulaşamayacaktır..

Blogger tarafından desteklenmektedir.