Header Ads

Evde Poşet Dosya Paketleme İşi

Ofis ve eğitim hayatında bazı kırtasiye araç ve gereçleri gereğinden fazla tüketilip kullanılır. Özellikle muhasebe büroları yada büyük firmalar, sürekli dosyalama işlemleri yaptıkları için fazlası ile poşet dosya, diğer bir adı ile şeffaf dosya tüketirler. Genellikle evrakları korumak için yada düzenli bir şekilde arşivlemek için delikli yada deliksiz poşet dosyalar kullanılır.



Poşet dosya (şeffaf dosya) imalatı yapan firmalar, hem yurt dışına hemde yurt içine sipariş alıp sevkiyat yaparlar. Çok yoğun bir şekilde çalışan bu firmalar, ellerinde ki işleri kısa sürede teslim etmek ve yeni siparişler almak için fazladan mesai yapmak zorunda kalıyorlar. Fazla mesai yapmadan ellerinde ki siparişleri yetiştirmek için, poşet dosya paketleme bölümünde ki işlerin bir kısmını evlere ek iş olarak verip yaptırırlar. Böylece fazla mesai harcamadan ellerinde ki siparişleri yetiştirmiş olurlar.

Poşet dosya paketleme işi kaç para kazandırır? Bu işe nasıl başvuru yapılır?

Firmalar günlük olarak size 1000 paket iş getirir. Günlük olarak 1000 paket işi sorunsuz bir şekilde teslim ettiğiniz taktirde kazancınız 60 TL olacaktır. Günlük olarak işleri teslim alırken bir sonra ki günün işini de paketlemeniz için size teslim ederler. Günlük düzenli bir şekilde teslimat yaptığınız taktirde aylık 2.350 TL kazanç sağlamış olacaksınız. Firma sizden memnun kalırsa eğer, ücretinizi aylık 2.500 TL’ye kadar arttıracaktır. Önemli olan işleri zamanında ve eksiksiz teslim etmektir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.