Header Ads

Evde Kokulu Mum Yaparak Para Kazanmak


Evde Paketleme İşi yapmak isteyen bayanlar emekliler, Uygulamaya girip Başvuru Yapıyorsunuz bukadar, Uygulama Ücretsizdir, İş Verenler sizlerden kesinlikle para talep etmezler, güvenli firmalardır. 

Uygulamayı İndirip İstediğiniz İşe Başvuru Yapabilirsiniz, Ve En Kısa Sürede Size Dönüş Yapılacaktır.. Paketleme İşini Evinize kadar getirirler Ve İş bitiminde işi teslim ederken anında paranızı alırsınız. Güvenli firmalardır.

Uygulama Linki :





2018 yılında bir çok firma evlere ek iş imkanı sunduğunu daha önceki yazılarımızda da siz değerli okurlarımız ile paylaşmıştık firmalar evlere ek iş imkanı sunarken çalıştırmış oldukları elamanlar için çok güzel fırsatlar sunmaktadırlar. Evlere ek iş imkanı veren firmalar arasında evlere kokulu mum işi veren firmalar baş rol almaktadır. Bu firmalar yanlarında çalıştırmak istedikleri elemanlar için yaş ve cinsiyet sınırı koymamaktadırlar. Yetişkin sınıfına giren ev hanımı, öğrenci, ek iş arayışı içerisinde olan vatandaşlarımıza çalışma fırsatı sunmaktadırlar. Kokulu mum üretimi yapan firmalar aynı zamanda part time evde iş veren firmalar arasında yer almaktadır.



Çok sayıda öğrencimize ve ev hanımlarımıza iş veren firmalar yüksek gelir kazanma imkanı sunmuştur. Kokulu mum üretimi yapmak çok kolay ve zevkli olarak yapılmaktadır. Mum üretimini gerçekleştirdikten sonra firmalar paketleme işini de size verecektir. Buda mutlaka ama mutlaka alacağınız ücret üzerinde etkisini gösterecektir. Yani alacağınız ücrete ekstra ödeme yaparak daha fazla kazanmanıza katkı sağlanacaktır.

Kokulu mum üretimi nasıl yapılmaktadır


ş olduğumuz tüm malzemeleri size temin edecektir. Tüm malzemelerimizi tamamladıktan sonra Mum kalıbına parafin eklenir ve %15 ile 20 arasında stearin eklenir ve bir başka kalıbın içerisinde su doldurulur ve bu suyun içerisine mum kalıbının içerisine eklemiş olduğumuz parafin ve stearin in ısıtılması için yerleştirilir.. Su kaynadıktan sonra ve gerekli malzemeler eritildikten sonra kaynayan suyun altı kapatılır ve istenilen renkte mum boyası eklenir ve bu işlem de tamamlandıktan sonra istenilen koku esansı eklenir eriyen kalıbın içerisine ise mum fitili eklenir ve mum donması için beklenir ve mum oluştuktan sonra ise kalıptan çıkarılarak ürün sunum haline getirilir..

Sizlerde evde kokulu mum yaparak para kazanmak istiyorsanız eğer bu firmalar ile iletişime geçebilir ve evde ek gelir kazanma şansı kazanabilirsiniz.. Firmalar sizin çalışmanızdan memnun kalmış olduğu zaman sizi düzenli olarak maaşa bağlar ve her ay 1.900 lira ile 2.500 lira civarında ücret kazanmanız sağlanacaktır.


Blogger tarafından desteklenmektedir.